Söt!


Så här söt ser jag ut när jag ätit blåbär!


Försöker komma någon vart, men det går ju inte!


Det slutar oftast så här..


och då ser jag ut sä här.. (ignorera snoret)


Jag flyger!

Blåbär.

Nu har Elias fått prova sina första skedar med blåbärspuré och även det har gått ner väldigt bra. Igår såg han dock lite skeptisk ut, men ingenting spottade han ut. Tycker att det är kul att ha fått börja ge honom lite mat med sked, det gör matningen mycket roligare. =) Just nu är vi annars inne i en bra trend vad gäller mattiderna. Just nu äter han inte mer än ungefär tre-fyra ggr om dagen, vilket är väldigt skönt. Och till lunch är det gröt, och numera lite puré, som gäller. Än är det bara en smakportion, så han får amma lite efteråt för att bli helt mätt. Men snart ska han få prova en "riktig" portion. Sen så har han sovit rätt bra senaste nätterna och det bästa är att det går fyra-fem timmar från kvällsmålet tills första nattmålet. Och att han sover utan att ge ifrån sig ett nda knyst fram tills dess. Verkar som att vi kanske kommit in i en lugnare period just nu. Härligt..
Idag skiner solen, men det verkar även blåsa rätt bra. En promenad ska vi nog ta oss för, men vi får se vart och hur lång.

Ska lägga in några bilder på lilleman från i söndags. Bland annat på hur finklädd han var när vi skulle hem till Johannes mormor på middag. Håll till godo!


Elias under bordet!


Sa du nått därborta?


En bild i färg.


Stilig va?!




Gäsp..


Glaskit!


Söta lilleman!

Två!

I hela två timmar sov lilleman. Länge sedan det hände.

Elias äter gröt!


Mera, mera!


"Liten modoit, stor aptit"


Han verkligen slänger sig efter maten!


Gröt runt hela munnen, men sötare än sötast!


Mums!


Men pappa, inte skeden i näsan!


Ständigt denna kamera!

Fina Elias!


Kolla vad jag kan göra mamma!


Du skulle bara våga ta min handduk..


Att det går att se så frånvarande ut..


Va sa du mamma?


Så typiskt!

När nu lilleman sov tämligen bra under kvällen och natten, gick ungefär tre-fyra timmar mellan målen, tror ni inte då att det ringer istället! *grrr* Johannes har ju beredskap den här veckan och det brukar väldigt sällan ringas på kvällar. Men så klart igår. Så nu fick jag ju ändå inte sova..
Men jag måste ändå säga att jag för en gångs skull lyckades få lilleman att somna om UTAN att behöva ge honom bröstet. Han vaknade bara en dryg timme efter målet vid två på natten och var ledsen. Men jag tog upp honom, bar runt på honom och tröstade och lyckades sedan lägga honom. Efter en liten stund började han gny igen, men jag buffade lite under rumpan, gav nappen och sedan somnade han om igen. Skönt! Då fick jag i alla fall ligga själv i min egen säng. =) Natten innan lyckades han ju dessutom att somna om på egen hand inte mindre än TVÅ gånger under kvällen/natten = framsteg. Så nu ska vi bara försöka få till ännu tydligare kvällsrutiner, samt att försöka få honom att somna på egen hand på kvällarna. Kanske kommer det att bli till att ge ersättning eller gröt på kvällen innan läggning för att se om det får honom att sova längre innan mat, eller till och med att sova hela natten. Ja, man kan väl få drömma lite! ;-)

Idag händer just ingenting här hemma. Försöker småstäda lite, medan J. blivit tvungen att åka upp till fabriken och försöka förhindra att en liknande natt upprepar sig. Ikväll har vi i alla fall tänkt att försöka ha lite myskväll och se en film tillsammans. Det var ett bra tag sedan sist. Hoppas bara att det inte ringer då!

Och en sak till.. Lilleman sover fortfarande, en och en halv timme efter att han somnade. Underbart! (sen får vi väl se hur klänge det varar.. =P

Ska lägga in bilder så fort jag hinner.  Tagit lite nya bilder igår och så idag, när det var  pappas tur att ge Elias gröt.

Hörs!

Sova..

Måste ge lilleman mer att äta på nätterna så att han sover längre. Jag orkar inte med detta längre..

JAG VILL SOVA!!!

Promenad from hell..

Elias och jag har precis kommit hem från en promenad. Men tyvärr ingen trevlig sådan.. Elias vaknade efter typ halva promenaden, när vi var som längst hemifrån och började skrika som en stucken gris rakt ut. Och så fortsatte han i över 40 minuter! Ingenting hjälpte.. Sen så plötsligt, två minuter hemifrån så blev han tvärtyst. (Undrar om det berodde på att det blev mer livat utanför vagnen eller. Det har ju hjälpt innan.) Och nu sitter han i mitt knä och är hur glad som helst. Fattar inte varför han gör så, eftersom det uppenbarligen inte är något som är fel. Ja ja.. Barn är ett mysterium ibland.

En så där natt.

Lilleman har sovit hyffsat bra i natt. Färre matningar än igår natt, så det tackar vi för. Kvällen var också rätt bra. Hoppas på upprepning ikväll och att natten kanske blir ännu lite bättre. Vi får se.

Solen skiner idag också. Blir nog en prommis idag med. Kanske in till stan och kika lite. Ut ska vi i alla fall.

Känns tyvärr som att jag håller på att bli lite sjuk. Har haft lite ont i halsen sedan i förrgår kväll och så känner jag mig lite hängig.. Hoppas att det inte blir nått av det. Sen så verkar lillfisen lite extra snorig och tät i näsan. Kanske blev lite smittade av kusin. Det gör mig påmind om att jag behöver köpa en febertermometer till lilleman. I fall han skulle få feber, så kan det vara bra att veta.

Annars mår jag väl sådär. Inte lika illa som igår, men ändå inte bra. Det kommer att ta lite tid att komma igen..


Till sist ska jag bjuda på några bilder från gårdagens promenad. Håll till godo.




Visst ser det väl skönt ut.

Skatteåterbäring.

Glömde ju att berätta att jag kommer att få tillbaka pengar i år. Första gången på länge som det händer. Yes!!

Pics.


Söta Elias på kalas.


Födelsedagsbarnet håller låda som vanligt! (Hon som inte blivit äldre, däremot längre!)


Kusinerna busar i sängen. Alice försöker få Elias att titta i kameran. Gick väl sådär. =)


Ta kort på min Tigger!


Elias provar att dricka vatten för första gången och vill helst hålla i flaskan själv!


Mums! Vad var det där för nått?


Okej lite skeptisk ser jag kanske ut, men det var faktiskt gott.


Mmmm..


Vacker även med en sked i munnen..


En bild på en härlig unge!


Mäh!


Testade att sitta i en gåstol. Koncentrationen är total.


Ring då!


Sötaste kusinerna!

Hemma igen.

Jaha, så var vi då tillbaka från vårt lilla äventyr Elias och jag. Och vi har haft det väldigt bra. Fikat i massor, ätit god mat och haft trevligt sällskap. Så vi klagar inte!
Sen så har Elias fått börja med lite smakportioner och det första som ståd på menyn var mild havregröt och oj vad han tyckte att det var gott! Han åt med en väldans aptit och spottade inte ut gröten en enda gång eller gjorde någon ogillande grimas. Han är för söt lillgrabben min! Så nu fortsätter vi med lite grötsmakande varje dag resten av den här veckan, så får vi se vad vi ska hitta på att ge lilleman härnäst.
Gick rätt bra för honom att sova borta också. Köpte en resesäng innan vi åkte och i den har han sovit bra. Även om han som vanligt sovit mestadelen av natten med mig. Det fick dessutom gå en massa timmar mellan måltiderna de flesta nätterna och det tackar jag för. =) Sen har det tyvärr inte hållit i sig lika bra och natten mellan måndag-tisdag och tisdag till idag så har han velat äta väldigt ofta = en tröööött mamma.. Igår kväll var han dessutom lite extra kinkig vid sänggåendet och så vaknade han rätt snabbt igen. Men jag har ju mina teorier om vad det kan bero på.. Mitt humör lär ju smitta av sig, tyvärr..
Men annars tycker jag nog att han är gladare än vanligt på dagtid och skrattar mycket och det värmer mammahjärtat så klart. Han är verkligen det finaste jag har!

Idag skiner solen och det får bli en långpromenad för oss i eftermiddag. Men först ska det ätas lite gröt och så ska jag lägga in lite nya bilder här i bloggen.

Ha det!

På äventyr!

Elias och jag är ute på ett litet äventyr tillsammans. I fredags bar det av till Vilhelmina och ett snabbesök hos mormor, morfar och supermormor. Trevligt tyckte Elias. Sen igår så åkte vi vidare till Åsele för att fira kusin Allice födelsedag. Och här hade vi tänkt stanna tills på tisdag förmiddag, innan vi återvänder till pappa i Övik. Därför blir det just inte något mer bloggande fram tills dess. Men sen återkommer jag med bland annat nya bilder!

PuSs!

PS. Vi saknar dig!

Sol!

Idag var det helt underbart väder ute, så därför var jag och lilleman ute på en två timmar lång promenad idag. Vi hade trevligt sällskap under ungefär halva tiden, sedan tog vi en runda på egen hand. Allt för att lilleman skulle få sova så länge som möjligt. Mera sol och värme vill vi ha och bort med den dumma blöta snön nu!

Gårdagens utlovade bilder.



Sötnöt!


Ta leksaken eller putta ner den på golvet..?


Fortfarande inte bestämt mig..


Mamma, varför har du inte diskat?


Jaha, det var pappas tur! =)


Världens finaste barn!

Helgen som varit.

Så var ännu en helg till ända. Har säkert sagt det förut, men ibland känns det verkligen som att veckan mest berstår av fredagar och måndagar.
Helgen har väl varit lite upp och ner. Med lilleman har det gått bra. Han har sovit bra hela helgen, förutom natten till idag. I lördag somnade han till exempel redan tjugo över sex på kvällen. Men det berodde ju mest på att han inte ville sova under dagen. Fick förresten lite tid för mig själv under lördagen, så att jag hann med att städa lite här hemma (och det behövdes verkligen). Johannes tog nämligen med sig lillfisen till farmor och farfar en stund. Skulle bland annat kolla upp bilen (som förövrigt inte vill fungera som den ska ändå..). Det var väldigt skönt att få vara själv en stund hemma. Även om tiden gick åt till städning, så var det faktiskt kul att få göra det.
Igår fick farmor och farfar återigen träffa vår lilla älskling, när de var barnvakt under några timmar så att jag och J. fick åka iväg till Bjästa och åka lite slalom. Kul var det och helt underbart väder! Har inte stått på ett par slalomskidor sedan jag ramlade och höll på att pajja knäet i Åre för precis ett år sedan. Lite ringrostig kände jag mig, men det gick bättre och bättre. Hoppas nu att vi kanske kan få komma iväg en liten sväng till fjällen under påsk (blinkar till mormor!) och åka lite mer innan säsongen är slut för den här gången.
Jo, vi skrev ju på tillägget till huskontraktet i fredags, så nu är affären definitivt i hamn och vi kan faktiskt kalla oss för husägare, även om vi inte har flyttat in än. =)

Helgen i övrigt var väl som sagt lite upp och ner, men det ska väl lösa sig så småningom..

Ska försöka ta lite bilder under dagen och lägga upp sen ikväll (efter att vi varit till Ullis och fikat lite, då hon fyller år idag!). Så på återskrivande!

PuSs!

Elias tycker till.

  uhhhbbbbb v vvvvvvvvvvvvvc                                                       n  b  gv    ä        ++++_'
                

nä..

idag är ingen bra dag..

Vad var det jag sa..

30 minuter, nästan på sekunden.

Bättre.

Om kvällen/natten mellan tisdag och onsdag var besvärlig, så var gårdagskvällen samt natten betydligt bättre. Igår somnade lilleman strax efter sju som han brukar göra och sov sedan, utan att ge ifrån sig ett knyst, fram till 22.40 då han ville ha mat. Så skönt det var! Sedan sov han fram till klockan 02, åt och sedan blev det lite mat vid 04 och sedan lite mer vid 05-snåret. Fick alltså sova hyfsat bra. Och att han "bara" vaknade för att få mat var ju underbart, mot för de gånger när han vaknar och skriker rakt ut. När han vill ha mat blir det mer gny/gnäll. Så kan man kanske få be om en repris ikväll kanske?

Igår under dagen så vägrade han dock sova mer än 20-30 minuter i stöten, vilket ledde till att jag bestämde mig för att ta en promenad till affären vid fyra och handla lite, så att han skulle få lite luft och i vagnen sover han ju oftast väldigt bra. Så han somnade efter bara en liten stund och sov sedan igenom hela besöket på affären (vilket han oftast inte gör, om han inte är väldigt trött) och totalt blev det drygt en timmes sömn. Så det blev en gladare och nöjdare Elias att vara med sedan fram till sovdax. Och kvällen gick ju som precis nämnt väldigt bra, trots den sena tuppluren.
Idag bestämde jag mig för att ta en långpromenad redan på förmiddagen, så att han skulle få sova ordentligt. Var ute i 1h o 45min, vilket betydde att lilleman fick nästan två timmars ostörd sömn. Sedan sov han lite till i samband med matningen. Men redan nu halv tre var han ändå trött igen, så nu ligger han och sussar i vagnen. Vaknar säkert om ca 10 minuter, då den obligatoriska halvtimmen har passerat. =) Han är för söt min lilla älskling!

Idag går tidsfristen ut för att ångra sig angående husköpet, så imorgon är det på riktigt.. Längtar!

Puss!

Dagens bilder.


Elias och pappa pratar.


Är du inte klok?!


Det är inte helt lätt det här ska du veta.


Visst är jag duktig.


Pappa jag vill faktiskt inte vända mig just nu.


Elias på rymmen igen. Verkar ha hittat nått spännande..


Oh no, busted!


Äsch, papperet var intressantare. Vad har pappa skrivit för nått egentligen?


Så här söt kan man vara innan det är promenad- (och sov-)dax!


Jag är skeptisk..

Gnällspik

Ja det måste jag nog säga att lillfisen är just nu. Värst är det ju när han är trött, så klart. Men du ska inte tro att han vill sova för det. Å nej, inte utan att bråka först i alla fall. Men det är bara att bita ihop. Det går ju över. Lite besvärligt att han just nu bara är nöjd med att roa sig själv i korta stunder innan det krävs förändring. Men det är ju inte så lätt att vara liten alla gånger och däremellan är han ju mammas solstråle!
Natten blev rätt dryg då han vaknade med ungefär 1 ½ timmes mellanrum hela natten och då var det bara att erbjuda bröstet. Så på det viset går det ju bra. Det finns ju något som hjälper. Jag ser verkligen fram emot att han ska sluta med nattmål och förhoppningsvis sova hela nätter. Nån enstaka gång i alla fall. Då skulle mamman bli glad, det är ett som är säkert. ;-)

Vi fick besök av Benny och Ullis i måndagskväll och det är alltid lika skoj. Synd bara att Elias var lite trött och inte på sitt bästa humör, men nästa gång kanske. =)
Och snart ska vi börja träna. Jag längtar!

Nu väntar en grymt försenad lunch. Fick ju för ovanlighetens skull två telefonsamtal under för-och eftermiddagen. Och eftersom jag inte är bortskämd med det, så pratar jag hellre än jag äter. =P
Men nu är jag hungrig!

Hörs!

Elias på rymmen!


Så där låg du inte för 30 sekunder sedan!




Störtlopp är intressant.










Med tungan rätt i mun!

Nya smycken.

        

        

        


...

Är det så här det är meningen att det ska vara..?

Bilder


Nu ska du få..!


Vad sa du mamma?


Akta så jag inte biter dig!


Va, får man inte göra så?


Elias & pappa mysar.


Näsa mot näsa.. Mina absoluta favoritkillar. *Kärlek*

Fyra månader idag och helgen som gått.

Idag blir då lillprinsen fyra månader gammal. Mammas stora kille. Igår hämtade vi hem en barnstol som vi fick köpa billigt (faktiskt av samma personer som vi köpte vår bil ifrån). Idag har han fått provsitta den för första gången och med hjälp av ett uppblåsbart stöd, så gick det alldeles utmärkt. Bildbevis finns, får se om jag lägger upp några bilder senare ikväll. Kul för honom att han kan börja sitta med oss andra, för det är ju det han helst av allt vill. Sen så har han börjat att "prata" rätt mycket nu och ofta när han åker bil eller vagn, samt när han är trött. Han kan också skratta ordentligt nu och det är så härligt att höra hans bubblande skratt och samtidigt se det stora underbara leendet som bara han kan le. Det är verkligen fantastiskt att ha barn!
Eller ja, nästan jämt i alla fall. Nu har dock lillfisen kommit in i nån ny fas, där han är missnöjd betydligt mer än annars. Han vaknar flera gånger på nätterna och skriker, vilket jag tycker är mer än jobbigt eftersom jag då inte får sova just någonting. Okej, han har "bara" hållit på i två nätter på raken och det hade kunnat vara värre, men det går inte att komma ifrån att det är jobbigt i alla fall. Vet ju att det kommer att gå över och bli bättre. Frågan är ju bara hur lång tid det kommer att ta. Att han dessutom har blivit jobbigare att ha att göra med även på dagarna frestar på mitt tålamod avsevärt. Just nu är det riktigt besvärligt, eftersom han vägrar att somna, trots att han är trött. Och gladare blir jag ju inte av att det dessutom är skitväder ute, så det känns inte så kul att gå ut. Men risken är ju att jag blir tvungen. Men då skulle jag inte bli förvånad om han kommer att fortsätta vara apjobbig då också och det vet jag inte om jag pallar med.. Såna här gånger hade det varit skönt med lite avlastning, men vart skulle jag få den ifrån..? Nackdelen med att ha släkten långt bort. Dessutom har jag fått ont i en axel och det känns när jag måste lyfta upp honom och det är mer än lovligt besvärligt. Så, särskilt positiv är jag inte just nu, som ni kanske märker. Men ja ja, sånt är livet..

För att försöka bli lite positiv, så tänkte jag berätta om den nyligen avslutade helgen som blev riktigt lyckad för min del. I fredagskväll fick jag gå på bio! Det var jätte trevligt. Blev så glad när K. skickade ett sms och frågade om vi skulle gå på bio tillsammans samma kväll. Var ju tvungen att fråga J. först om det var okej med honom, men det var helt lugnt så jag kunde tacka ja. Såg "Män som hatar kvinnor" och den kan jag verkligen rekommendera. Tycker att de lyckade tolka boken riktigt bra, men så brukar jag inte ha så höga förväntningar på såna här filmer och oftast tycka att de är okej i vilket fall som helst. =) En bra kväll blev det i alla fall och hoppas att få umgås med K. lite mer framöver. Vi har ju så kul ihop tycker jag.
Sen på lördagen så hade jag och Ullis bestämt oss för att åka till Ikea. J. hade sagt att det gick bra (även om jag vet att han var lite nervös för att vara själv med lilleman hela dagen), så vid halv tio rullade vår röda ford mot Birsta. Och jag måste säga att även detta blev mer än lyckat. Det var så kul att få komma iväg utan bebis och bara få vara Camilla ett tag. Både under resan dit och hem så blev det en massa prat (ni vet, sånt där som kallas för tjejsnack) och det är något som jag gillar att göra. Prata, prata, prata. Kan man kanske inte tro när man först träffar mig. ;-) (Men, för att komma lite "off topic", så måste jag bara få skryta lite på mig själv och säga att jag den senaste tiden lyckats att vara riktigt öppen och social i sådana sammanhang som tidigare fick mig att bli helt tyst. Så det  verkar som att det går att lära gamla hundar att sitta. Heja mig!). Vi kom dessutom fram till lite nya framtidsplaner och det känns extra kul!
Ungefär fem timmar spenderades på Birsta. Först två på ikea, där jag hittade en del småsaker OCH spanade in en del saker som ska inhandlas sen när vi får huset. Det är mycket tankar som rullar runt i mitt huvud angående det. Kan se bilder för min inre syn om hur jag ska inreda, fixa och dona i huset. Längtar!
Sen så var det lunchdags och den intogs på ett matställe i gallerian. Helt okej met, men lite väl dyrt och sen så fick vi vänta alldeles för länge enligt mig. Men det gick ju bra ändå och mätta blev vi. Sen intog vi gallerians affärer och jag lyckades shoppa mig lite mer kläder (vad är det som har hänt med mig? Är bara så mycket roligare att kunna köpa kläder i vad som kan anses vara en "normal" storlek och slippa köpa L, alt. storlek 42/44 på kläder. Sen så handlade jag lite små pärlor på Panduro. Lite dyrt, men har inte sett sådana pärlor där jag brukar handla, så därför detta inköp. Så när klockan blev runt halv fem så började vi rulla hemåt igen och strax efter 18 var vi hemma.
Då sov redan Elias för natten och eftersom jag inte ammat på hela dagen, så blev jag tvungen att pumpa lite. OCh jag fick ut över 250ml (varav 190 bara på det högra)! Enligt J. så hade det gått bra hela. Kanske beroende på att fisen mest verkar ha sovit och knappt ätit på hela dagen (varför kan han inte vara så med mig kan man ju undra?). Skönt att höra att det gått bra. Då finns ju chansen att jag får lämna grabbarna ensamma fler gånger. =) Mamman behöver fler sådana här helger, det är ett som är säkert.
Under söndagen tog vi det mest lugnt och jag knåpade ihop några nya halsband och insåg samtidigt att jag måste beställa mer grejer. Det är inte klokt vad vissa saker tar slut snabbt! Hoppas verkligen att jag får några halsband sålda snart. Så kom igen nu, bloggläsare, stöd en stackars mammaledig smyckestillverkare! *haha* Ska lägga ut mina senaste alster här på bloggen så snart som möjligt i alla fall.

Just nu så sover äntligen lilleman och då ska jag passa på att fixa med lite lunch till mig själv. Håll en tumme för att han tänker sova mer än en halvtimme den här gången!

Puss!

Besiktning

J. är just nu i vårt blivande hus tillsammans med en besiktningsman för att se att det inte är några fel på huset. Ska bli spännande att höra hur det gick sen. Hoppas ju så klart att det inte ska vara några problem, som inte har med husets ålder att göra då. Vi får se..
Längtar väldigt efter att få flytta in i huset! Lite synd är det faktiskt att inflyttningen inte är förrän i slutet på juli. Vi kan ju alltid hoppas på att det ska bli lite tidigare än så. Sitter redan alltsom oftast och fantiserar om allt som jag vill fixa med i huset. Äntligen något eget att pyssla med. Känns fantastiskt roligt! Kommer att bli så bra för Elias också. Det är ju hus man ska ha när man har barn. Så att det finns gott om utrymme för ett par ben med en massa spring i. =)

Jaha, ska väl kanske ta och upptarera lite om vad som hänt den senate tiden. I helgen hade E. mormor och morfar på besök och det tyckte han var väldigt trevligt. I lördags så fick lillfisen göra sitt första restaurangbesök och trots att han var väldigt trött så skötte han sig exemplariskt.


Så här trött blir man av att vara på restaurang!

Senare på kvällen, så var mamman och pappan bjudna på inflyttningsfest och eftersom mormor och morfar skulle se på hockey, så fick farmor och farfar vara barnvakt tills mormor och morfar kom tillbaka. Jag la Elias för natten innan vi åkte, strax efter sju och sedan sov han i princip tills vi kom tillbaka från festen just innan elva. Det är tur att älsklingen sköter sig så bra när vi är borta, så att det går bra att ha barnvakt. =) Hade i alla fall väldigt trevligt på festen, så det var verkligen värt det att åka dit. Mer sånt vill vi ha!
På söndag så fick vi möjligheten att visa vårt blivande hem för mamma och pappa och det var roligt. Tror att de gillade vad de såg. Visst finns det att göra, men det ska som sagt bara bli roligt. Det är ju mest nya tapeter och färg som behövs och det vill man ju nästan göra om i vilket fall som helst. För att få det personligt.
På söndagskvällen kom Benny och Ullis förbi en sväng och det var också trevligt. Bjöd på lite fika och pratade bort en stund. Vill också ha mer sånt i tillvaron. =) Tyvärr så hann de inte träffa Elias, som redan hunnit somna för natten. Men ni är mer än välkomna en annan gång. Och Ullis, blir det Ikea på lördag eller? ;-)
Sedan har väl denna vecka inte bjudit på något särskilt. Johannes lyckades tappa bort sin plånbok, men som tur var så dök den upp igår morse, så det var skönt.
Jag och Elias försöker underhålla varandra på dagarna och vi har även lyckats ta oss ut på två promenader i rad och det var länge sedan. Ska bli skönt att komma igång med det igen. Nu ska det förhoppningsvis låta bli att vara så kallt om dagarna!

Till sist så ska jag bjuda på lite bilder från igår.
Hörs!


Titta, jag kan sitta själv! (nästan i alla fall)


Okej, liiite framtung är jag visst..


Men, vem är det där?!


Vilken kul typ det verkar vara!


Tänk att det kan vara så kul att se sig själv i spegeln.

Hus!

Ja nu har vi köpt hus! Kontraktet underteckandes igår och förutsatt att inget oväntat dyker upp efter besiktningen på torsdag, så är köpet klart. Nu kommer vi ju inte att flytta in förrän i juli (och det är ju typ evigheters evighet dit, men ändå), men det känns verkligen toppenbra och det ska bli såå kul!
Kommer mer info sedan.

Hörs!

RSS 2.0