Blåbär.

Nu har Elias fått prova sina första skedar med blåbärspuré och även det har gått ner väldigt bra. Igår såg han dock lite skeptisk ut, men ingenting spottade han ut. Tycker att det är kul att ha fått börja ge honom lite mat med sked, det gör matningen mycket roligare. =) Just nu är vi annars inne i en bra trend vad gäller mattiderna. Just nu äter han inte mer än ungefär tre-fyra ggr om dagen, vilket är väldigt skönt. Och till lunch är det gröt, och numera lite puré, som gäller. Än är det bara en smakportion, så han får amma lite efteråt för att bli helt mätt. Men snart ska han få prova en "riktig" portion. Sen så har han sovit rätt bra senaste nätterna och det bästa är att det går fyra-fem timmar från kvällsmålet tills första nattmålet. Och att han sover utan att ge ifrån sig ett nda knyst fram tills dess. Verkar som att vi kanske kommit in i en lugnare period just nu. Härligt..
Idag skiner solen, men det verkar även blåsa rätt bra. En promenad ska vi nog ta oss för, men vi får se vart och hur lång.

Ska lägga in några bilder på lilleman från i söndags. Bland annat på hur finklädd han var när vi skulle hem till Johannes mormor på middag. Håll till godo!


Elias under bordet!


Sa du nått därborta?


En bild i färg.


Stilig va?!




Gäsp..


Glaskit!


Söta lilleman!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu har jag skrivit ut en hög bilder på världens finaste Elias.Tjejerna på jobbet tyckte att jag skulle sätta upp en bild på anslagstavlan så dom har nåt vackert att titta på.Kram

2009-03-31 @ 18:26:20
Postat av: Mormor

Har skrivit ut lite bilder på världens finaste Elias.Tjejerna på jobbet tyckte att jag skulle sätta upp ett på anslagstavlan, så dom har nåt vackert att titta på!!!! Kram

2009-03-31 @ 18:33:49
Postat av: Farmor Ing-Marie och farfar Göran

Härligt att se vilka fina bilder som din mamma lägger ut Elias. Va söt du är ! Kram Farmor Ing-Marie och farfar Göran

2009-03-31 @ 19:16:10
Postat av: Sabina

Gud, vad söt Elias är!!

2009-03-31 @ 21:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0