Snart...

Nu är det inte lång tid kvar innan jag ska få gå på min efterlängtade inskrivning. Känns lite nervöst, då jag inte har någon större koll på vad det är som kommer att hända (fick bara veta att det skulle ta rätt lång tid). Men nu kanske jag kan bli övertygade om att det faktiskt finns liv därinne någonstans. Trots att det ännu inte syns utanpå. Fortsättning följer..

Usch..

Trist väder det är idag. Jag vill ha vår nu! Men men, den kommer väl den med. Alltid denna väntan. Nu är det bara en vecka kvar innan inskrivningen hos bm. Känns nästan som igår att jag ringde för att boka tid. Det ska bli spännande att gå dit. Då kanske hon kan övertyga mig på riktigt att jag verkligen är gravid.
Ibland känns det nästan som att det bara är en bluff. Visst har jag märkt av ett tecken eller två, men jag kan inte låta bli att föra en diskussion med mig själv om att det faktiskt kan bero på helt andra saker. Det skulle verkligen underlätta om jag nu kunde få lite mage. Det blir liksom mer verkligt då. Okej, det kanske är lite tidigt att få det redan i vecka nio, men önska går ju! Jag vill ju så gärna visa upp en fin liten mage, som kan tala om för hela världen att jag faktiskt är gravid. Att den magen sedemera kommer att bli gigantisk det får jag ta då, men det är ju nu jag vill att det ska synas! Shit vad tiden går långsamt ibland..

Jag har blivit med blogg!

Ja, så har då även jag gått och blivit med blogg. Har inte tänkt tanken på att blogga förut, men det kändes rätt passande att börja nu när det börjat hända spännande saker.. Jag är nämligen gravid och det känns helt otroligt! Jag har längtat efter detta, trots att det inte var tänkt att det skulle hända just nu. Men nu är vi jätte glada och otroligt förväntansfulla!
Tänkte att den här bloggen kunde vara ett bra sätt att hålla mig själv (och eventuella läsare) uppdaterade om vad som händer under graviditeten, både med kropp och knopp. Äventyret kan börja!
Fortsättning följer..

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag att blogga, främst om min graviditet, men även om livet i allmänhet. Välkommen att följa med på min resa!

RSS 2.0