Så här långt.

  • 7/3 - Två positiva graviditetstest. Det första väldigt, väldigt svagt varför jag gick och köpte ett till. Denna gång blev det ett starkt plus efter fem sekunder. Ingen tvekan om saken alltså!
  • 14/4 - Inskrivning på mödravårdscentralen.
  • 21/4 - Kompletterande blodprov efter misstanke om gulsot.
  • 5/5 - Läkarbesök. Fick höra skruttens hjärtljud för första gången. Mysigt och häftigt.
  • 21/5 - Fick äntlligen provsvaret - allting ser bra ut. Snacka om lättnad.
Nu på onsdag, den fjärde juni, är det äntligen dags för ultraljud. Det ska bli så spännande. Jag hoppas verkligen att allt ska se bra ut, så att jag kan börja njuta på allvar. =)
Sen vill jag ju bara meddela att jag denna sommar faktiskt har lyckats få jobb!!!!! Helt underbart. Jag behöver inte vara en fattiglapp den här sommaren. =P Sen är det mycket troligt att jag även kommer att få fortsätta jobb (hur mycket vet jag ännu inte, men lite är bättre än inget) fram tills dess att lill*n tittar ut. Jag kommer kanske till och med att få jobba där efter mammaledigheten också. Så skönt!

Nu har jag annat att ta itu med.
Later!

Hm..

Har insett att jag är sjukt dålig på att uppdatera min blogg.. Men men, det kanske tar sig så småningom. Nu hinner jag bara med en kortis eftersom jag ska åka bort. Tänkte bara meddela att jag mår hur bra som helst. Graviditeten flyter på bra så här långt och nu när det kompletterande provet är klart så kan jag meddela att allt ser bra ut. Skönt! Men jag ska försöka att uppdatera lite mer när jag kommer tillbaka från Skåne. Ha det bra tills dess!

Läkarbesök.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade min blogg upptäckte jag. Men det kan ju bero på att det inte händer så värst mycket just nu. Har klarat av inskrivningen, men det har varit lite problem med ett blodprov (som jag fick ta kompletterande av) och nu väntar jag nervöst på beskedet av det. Hoppas verkligen att det inte ska vara nått fel på det..
Idag var jag så på mitt första läkarbesök. Hon kollade att livmodern verkade vara den storlek som den skulle (och det var den) och så fick jag lyssna på hjärtat. Det var riktigt mysigt att få höra. Nu vet jag i alla fall att det är något som lever där inne i magen (och som förhoppningsvis mår bra). =)
Nu har jag ju dessutom klarat mig förbi den där kritiska vecka 12 och det känns skönt! Är i vecka 13 nu (12+5). Så nu är det bara att hålla tummen för att det ska gå bra resten av graviditeten också..
Det finns trots allt en massa oro i mig. Mängder av tankar som snurrar runt i huvudet, på allt som kan gå fel. Det är så lätt att ta till sig allt negativit och glömma bort det som är positivt. Men jag försöker!
Annars snurrar väl allt på som vanligt. Skönt att våren äntligen verkar vara här på allvar. Kunde gå runt i t-shirt för ett par dagar sedan. Underbart! Sen har jag äntligen fått tid hos sjukgymnasten (jippie!). Ska få gå dit idag och då kanske jag kan få komma igång på allvar med det också. Så får vi se vart det slutar.
Måste bara få säga att det tyvärr verkar som att jag kanske lider av pollenallergi. Vore just snyggt det! =(
Dags att börja fundera på lite lunch!
Later!

RSS 2.0