Sjuk..

Jo jag ville bara meddela att jag är sjuk just nu. Hela kroppen känns så där konstigt varm och mamma säger att jag har feber.. Har haft så sedan i måndags, fast nu känns det lite bättre trots allt. Men jag återkommer med ett nytt inlägg när jag är pigg på bus igen!

Kram på er!

Ett år!

Jaha, så fyller man då ett år. En stor grej enligt morsan, men jag vet inte. Hade i alla fall något som heter kalas igår och det kom en massa kul folk som gav mig all uppmärksamhet och då trivs jag som fisken i vattnet! Men det klart, är man snyggast i stan så är det väl vad man kan förvänta sig antar jag. Fick massor av såna där paket, men eftersom jag kände mig rätt nöjd med inslagningspapperet som jag fick händerna på efter det första lilla paketet, så fick morsan och farsan öppna de andra paketen. En hel hög med coola grejer (och så såna där mjuka paket, som visst morsan påstått att jag velat ha) fick jag i alla fall och de ska jag testa att leka med framöver. Tydligen är det nog bäst att leka sig trött på de saker man nu har fått, innan det inträffar något som heter "jul" och då jag tydligen kan förvänta mig mer paket. Wow säger jag eftersom det betyder mer inslagningspapper och snören!
Sedan var det visst något som heter "farsdag" igår och då är det visst så att alla pappor ska få paket och tårta. Men eftersom det var mitt kalas igår, så fick pappa nöja sig med det fika som jag bjöd mina kalasgäster på. Farsan verkade dock rätt nöjd med den lösningen, så det var ju tur. Hade varit liiite jobbigt att behöva göra två tårtor. I present från mig fick han två väldigt snygga t-shirts, som både jag och morsan tyckte att han behövde och eftersom han inte är så där överförtjust i shopping, så var det ju perfekt med kläder i present. Bra tänkt morsan!
Tänkte nu ta och bjuda på lite bilder från igår. Det är tur att det numera är jag som styr den här bloggen, då jag tycker att morsan varit lite dålig på att bjuda er på bilder den senaste tiden. Så här har ni:


Mitt allra första paket. Skitsnyggt snöre alltså!


Av mormor och morfar fick jag lego.


Mamma vill du låna..?


Min snygga tårta!


Så här fint hade mamma dukat.


Så här coola kläder fick jag ha på mig. Är jag inte snygg så säg!


Jag fick en jätte rolig bok från farmor och farfar (och farbror Tobias så klart).


Lite mörk bild, men här tog jag min nya kärra till hjälp för att välkomna de nya gästerna.


Så här glad blev jag av presenten från Benny och Ullis!


Ett riktigt vrålåk var det.


Sen var det fikatajm! Lite irriterad på att det tog så lång tid att få smaka på tårtan..


Sen åt jag allt vad jag hann..


Kolla in stilen!


Så gott det var och själv fick jag äta också. Helt perfekt!


Sen blev jag lite trött och vilade ut hos farmor..



Helt klart en rolig och lyckad dag tycker vi allihopa. Tack ni som kom och firade vår lillprins!

RSS 2.0