Besiktning

J. är just nu i vårt blivande hus tillsammans med en besiktningsman för att se att det inte är några fel på huset. Ska bli spännande att höra hur det gick sen. Hoppas ju så klart att det inte ska vara några problem, som inte har med husets ålder att göra då. Vi får se..
Längtar väldigt efter att få flytta in i huset! Lite synd är det faktiskt att inflyttningen inte är förrän i slutet på juli. Vi kan ju alltid hoppas på att det ska bli lite tidigare än så. Sitter redan alltsom oftast och fantiserar om allt som jag vill fixa med i huset. Äntligen något eget att pyssla med. Känns fantastiskt roligt! Kommer att bli så bra för Elias också. Det är ju hus man ska ha när man har barn. Så att det finns gott om utrymme för ett par ben med en massa spring i. =)

Jaha, ska väl kanske ta och upptarera lite om vad som hänt den senate tiden. I helgen hade E. mormor och morfar på besök och det tyckte han var väldigt trevligt. I lördags så fick lillfisen göra sitt första restaurangbesök och trots att han var väldigt trött så skötte han sig exemplariskt.


Så här trött blir man av att vara på restaurang!

Senare på kvällen, så var mamman och pappan bjudna på inflyttningsfest och eftersom mormor och morfar skulle se på hockey, så fick farmor och farfar vara barnvakt tills mormor och morfar kom tillbaka. Jag la Elias för natten innan vi åkte, strax efter sju och sedan sov han i princip tills vi kom tillbaka från festen just innan elva. Det är tur att älsklingen sköter sig så bra när vi är borta, så att det går bra att ha barnvakt. =) Hade i alla fall väldigt trevligt på festen, så det var verkligen värt det att åka dit. Mer sånt vill vi ha!
På söndag så fick vi möjligheten att visa vårt blivande hem för mamma och pappa och det var roligt. Tror att de gillade vad de såg. Visst finns det att göra, men det ska som sagt bara bli roligt. Det är ju mest nya tapeter och färg som behövs och det vill man ju nästan göra om i vilket fall som helst. För att få det personligt.
På söndagskvällen kom Benny och Ullis förbi en sväng och det var också trevligt. Bjöd på lite fika och pratade bort en stund. Vill också ha mer sånt i tillvaron. =) Tyvärr så hann de inte träffa Elias, som redan hunnit somna för natten. Men ni är mer än välkomna en annan gång. Och Ullis, blir det Ikea på lördag eller? ;-)
Sedan har väl denna vecka inte bjudit på något särskilt. Johannes lyckades tappa bort sin plånbok, men som tur var så dök den upp igår morse, så det var skönt.
Jag och Elias försöker underhålla varandra på dagarna och vi har även lyckats ta oss ut på två promenader i rad och det var länge sedan. Ska bli skönt att komma igång med det igen. Nu ska det förhoppningsvis låta bli att vara så kallt om dagarna!

Till sist så ska jag bjuda på lite bilder från igår.
Hörs!


Titta, jag kan sitta själv! (nästan i alla fall)


Okej, liiite framtung är jag visst..


Men, vem är det där?!


Vilken kul typ det verkar vara!


Tänk att det kan vara så kul att se sig själv i spegeln.

Kommentarer
Postat av: Ullis

ja men klart vi tar ikea på lördag, om det passar med elias å så...!

2009-03-05 @ 17:35:58
URL: http://ull.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej bara, här går det undan. Hus säger du?! Nu blir jag avundsjuk. Var ligger det någonstans? Hur stort är det? Det kanske stod i något av dina inlägg, men i så fall har jag missat det. Vilken fin liten kille ni har alltså. Det är roligt att kunna följa er här. ///Jenny & Adam

2009-03-06 @ 16:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0