Dåligt med uppdateringar..

Så har det varit i några dagar. Har inte känt att tid har funnits till det riktigt. Så jag får ta och sammanfatta de senaste dagarna nu istället.
I fredags hade jag fullt upp med att tvätta, snabbstäda samt ta hand om en grinig Elias som inte riktigt ville sova under dagen. Det tog på krafterna och påverkad humöret, så det var verkligen skönt att få åka iväg och träna vid fem. Efteråt så for vi hem till Ullis och Benny där grabbarna fixat med grillat till middagen. Väldigt skönt att slippa laga mat och gott med grillat, som vanligt! Efter maten så gick hela gänget hem till oss för att kolla på film och vi lyckades hitta en riktigt bra. "Taken" hette den och var riktigt spännande (även om jag tycker att det var lite väl mycket slagsmål). En trevlig fredagskväll alltså och en bra start på helgen.
På lördagsmorgon var det så åter dags för babysim och Elias diggade det lika mycket som förra gången. Att få flyta runt på rygg verkar störtskönt och får honom nästan att somna varje gång. Blundar gör han i alla fall. Nästa lördag blir det dags för att dyka och jag tror att det blir jag som får ta hand om det, då pappan känner sig lite nervös. =)
Just innan lunch dök så helgens besök upp iform av mormor och morfar och då blev Elias glad! Vi ägnade dagen åt att ta en kort tur på stan innan vi gick ner till Swedbank Arena för att besöka Uteliv- och äventyrsmässan (eller vad den nu heter). Det var kul att gå omkring en stund där. Senare mot kvällen så intogs en god middag på Matkompaniet. Besöket där gick bra, trots en trött lilleman. På kvällen blev det sen efterrätt, lite glass och hemmagjord chokladsås, som intogs till Robinson och Eurovision på tv'n. Kul att Norge vann, den var enkel och fastar lätt i huvudet. Men det hade inte gjort nått om Arash vunnit istället! =P
Söndagen var rätt lugn och beskedlig. Elias, jag, Johannes och mormor tog en promenad på förmiddagen och gick upp till huset för att kika lite på det. Trevligt att få står där och fantisera om framtiden. Tänk att det "bara" är dryga två månader innan vi får flytta in. Åh vad jag längtar! Det hade varit så mysigt att få flytta in nu och ha hela sommaren framför sig där. Men men. Vi får ju minst hela augusti i alla fall och det är ju inte fy skam det.
Efter att Elias ätit sin lunch så åkte vi en sväng med bilen och vi stannade bland annat till vid Sandlågan för att fika lite. Det var väldigt härligt väder idag, men lite väl kallt ändå ute vid havet. Blåste kalla vindar som förtog solens värme. Så nu har Elias varit med på sin första (men definitivt inte sista) picknick! =D
Annars blev söndagskvällen bara lugn med lite tv-tittande innan läggdags. Så på det hela taget en riktigt bra helg.

Ska strax lägga in lite bilder i datorn och sedan på bloggen, så det kommer under dagen.
Det var väl allt för nu.

Hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0