Jaha.

Så har ännu en helg passerat och därmed är Johannes två pappaveckor slut. Känns lite tråkigt så klart, men vi får roa oss på egen hand lilleman och jag. Ska nog gå bra det med. Hade tänkt att ta en promenad idag, men när jag tittar ut genom fönstret och ser att det spöregnar och blåser, så känns det inte så lockande längre. Shit, att det ska vara så svårt att komma igång med motionen igen. Är det inte det ena, så är det det andra som ställer till det. Men i morgon SKA jag bara åka och gymma, så det så!
Helgen blev bra till slut. Nog för att lördagens babysim tyvärr blev inställt (och framflyttat ytterligare två veckor!), så blev det ändå en rätt hyfsat lördag. =) Farföräldrarna fick låna vårt lilla monster över natten som tänkt och föräldrarna intog först en god middag på O'Learys och sedan blev det drinkar hemma hos Benny och Ullis. Det slutatde med utgång, så än en gång denna kväll så hamnade vi på "Olles". Hade allt som allt en riktigt trevlig kväll, så detta måste vi göra om Ullis! Eller vad tycker du? =)
Söndagen blev lugn och det hände väl inte så mycket. Åt lunch hemma hos Johannes föräldrar i samband med att vi hämtade hem lilleman. Sen slappade vi hemma framför tv/dator. Så tråkigt när det regnar en hel dag..

Det är rätt roligt att titta på Elias när han ligger på mage och sprattlar med benen. Numera tar han sig bra runt och även lite smått bakåt, men framåt går inte. Och han blir så arg när han inte når det han vill nå! Han har börjat att dra upp ena benet under sig, så krypning kanske är på gång. Men snabb är han inte gullungen. =) Och skönt är väl det!

Veckans planer så här långt.. Imorgon fikaträff i Kroksta. Ska bli roligt att få träffa lite folk. Sen på torsdagkväll åker vi nog upp till Elias morföräldrar. Hoppas bara att det blir roligare midsommar väder än detta!
Sen får vi väl se om det händer nått mer spännande.. ;-)

Hörs.

Kommentarer
Postat av: Ullis

Absolut, det måste vi verkligen göra :D

2009-06-15 @ 17:41:54
URL: http://ull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0