Besvärligt..

Nä lilleman har det inte lätt just nu. Hela gårdagen var han rätt grinig och missnöjd. Funderar på om det kan vara tände rpå gång. Han dregglar mer än han brukar (dvs ingenting i princip) och just nu har han en stor dreggelfläck på sin body. Men jag kan varken se eller känna att det skulle vara några tänder på gång, så vi får väl se vad som händer med det.
Natten till idag var inte så kul. Elias har haft svårt att sova då han verkar ha blivit förkyld och är väldigt tät i näsan. Så han vaknade till flera gånger under natten och var inte helt lätt att få att sova igen. Han var ledsen och grät en del. Så jag fick inte mycket sömn innan klockan var nästan halv fem, ja inte Johannes heller för den delen. Så det blev att vi sov till kvart över elva idag. Konstigt nog så känner jag mig inte särskilt trött ändå, men det kanske kommer närmare kvällen. Hoppas i vart fall att lilleman inte behöver vara tät i näsan så länge.
Annars har det gått bra med att sova för honom här i tillfälliga lägenheten. Igår morse till exempel så sov han ända fram till kvart över tio! Ja han vaknade ju och åt vid tjugo i åtta, men somnade alltså om och sov längre än vanligt. Underbart att ha ett barn som sover så bra som han gör! Äter bra gör han också, men det är ju ingen nyhet. Men det märks ändå att det finns maträtter som han tycker bättre och sämre om. Så han är ett helt normalt barn med andra ord. =)
Utvecklingsmässigt då. Tja, han växer inte så mycket på längden just nu. Var på bvc i fredags och fick honom då mätt och vägd. Han väger nu 8665g och är fortfarande 65,5 cm lång (eller kort). Men har man korta föräldrar så kanske det inte är så konstigt. Hoppas att det fixar till sig snart ändå. Han sitter riktigt bra nu och man kan därför sätta ner honom nästan vart som helst utan problem. Visst kan han så klart tippa omkull ibland, oftast när han vill åt något som är utom räckhåll, men på det stora hela kan man säga att han sitter bra nu. När han ligger på mage så ser man verkligen att han vill framåt, men han kommer fortfarande ingenstans, utan ligger på magen, sprattlar med benen och gungar lite fram och tillbaka. Ska bli kul att se när han kommer att komma på nått sätt att ta sig fram på. =)

Hur är det då med mig? Jo tack, bara bra. Såret läker som det ska och jag törs nu bära på lilleman igen, så det är väldigt skönt. Har saknat att krama älsklingen på riktigt. Men jag försöker fortfarande att ta det lungt, det är ju bara två veckor sedan operationen.
Var faktiskt och tränade igår. Körde ett lätt, lätt konditionspass på 25 minuter. Skönt att få röra lite på kroppen igen! Har verkligen saknat det och ser fram emot att få köra på allvar om nån vecka eller så.

Annars händer det väl inte så mycket. Johannes är ju hemma pappaledig och vi fördriver dagarna så gott det går. Lite promenader försöker vi få in i schemat, men mest har vi varit/är hemma och tar det lungt. Har ju inte varit det roligaste vädret den senaste tiden, även om vi klarat oss från snö som vissa andra fått stå ut med. Det är svensk sommar det! =P
I söndags var vi på treårs-kalas och det var trevligt. Funderar dock på om det var där Elias blev smittad. Kan ju vara så, men vet inte säkert så klart.
Vi får se vad vi hittar på resten av veckan. Imorgon blir det nog stan en sväng med Ullis och på lördag är det babysim igen. Äntligen! Har saknat det, även om det innebär tidig lördagsmorgon igen. Sen på kvällen blir det nog grillning och annat skoj med Benny och Ullis. Får se om vi hittar barnvakt till lilleman bara. Skulle ju vara skönt, men det får gå i vilket fall som helst. Kanske kan jag få utnyttja min morsdagspresent den här veckan också. Skulle inte vara helt fel. =)

Jaja, det var allt för nu. Snart väntar en sen lunch.
Hörs!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det för morsdagspresent som du inte berättat om?

2009-06-09 @ 23:13:20
Postat av: Linda

Ja det var jag som undrade.

2009-06-09 @ 23:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0