Bröllop & Ikea-besök!

Här har det varit fullt upp den senaste tiden. I fredags skulle det sista inför bröllopet fixas. Johannes införskaffade ett par skor och sen kom vi ihåg att både byxor och skjorta behövde fixas för hans del också. Så då åkte vi ut till hans föräldrar en sväng och blev kvar där en bra stund. Kvällen i övrigt blev rätt lugn ändå.
Sen var det bröllopsdax! Upp strax efter åtta för min del, dusch och annat fix. När Elias ätit lunch åkte vi till farmor och farfar och där fick även Elias träffa sin farbror. Något han tyckte var roligt. Sen vid halv två bar det av till kyrkan och vigsel klockan två. Fina var dom båda två. Sedan samling på Varvsberget klockan fyra, men innan dess åkte jag och två tjejer iväg för att fixa i ordning lite mys till brudparet i deras lägenheten inför bröllopsnatten. Det var kul att ordna en överraskning till de nygifta paret. =) Sedan var det alltså bröllopsfest, med god mat och trevligt sällskap. Elias skötte sig klanderfritt hela dagen och hördes knappt, varken i kyrkan eller under festen. Humöret var också bra för det mesta och han somnade till sist i vagnen vid halv åtta på kvällen. Sov sedan nästan hela tiden fram till kvart i tolv, då vi begav oss hem. Sedan sov han som en stock fram till halv åtta på morgonen. Inte ett pip hördes. Skönt. =)
På söndagen åkte vi åter ut till Carlgrensvägen för att äta lunch tillsammans med några av Johannes släktingar innan dessa begav sig söderut. Sedan blev det en lugn avslutning på helgen.

Idag var så den stora Ikea-handlar-dagen! Som jag har längtat. =) Kvart i nio överlänades sonen i farmor och farfars omvårdnad och vi styrde kosan mot Birsta. Strax innan elva var vi framme och gick direkt till restaurangen för lite käk. Sedan shoppades det i typ fem timmar innan vi åt lite middag och styrde kosan norr ut igen. Väl tillbaka lämnade vi först av en sänggavel som Ullis beställt av oss. Sedan åkte vi faktiskt till huset! Ägaren ville att vi skulle godkänna städningen och så passade vi på att lämna av våra inhandlade varor i garaget där. Det var riktigt kul att få se huset helt tomt och nu längtar jag verkligen efter att få sätta tänderna i målning och tapetsering. Sen ska det möbleras och göras fint. Och det ska bli såååå kul!!! Snart onsdag..

Det går framåt med ålningen för lilleman och nu behöver man inte längre locka honom med något för att det ska gå framåt. Nu vill han det på egen hand. Kul att se!
I kväll satte vi honom i soffan brevid pappa, när denne åt ett äpple. Detta blev så klart matglade Elias väldigt intresserad av, så han tog sig faktiskt upp till stående helt på egen hand. Allt för att komma åt äpplet i pappas hand. Han är en riktig karl med andra ord! ;-)
Med läggningen är det annars rätt mycket ner just nu. Han gråter, bökar och stökar och det kan ta hur lång tid som helst innan han somnar.. Men när han väl somnat så sover han oftast hur bra som helst sen. *peppar, peppar* Hoppas verkligen att det går över snart. Ska bli kul att se hur det blir med eget rum och så ska vi se till att det återigen blir en tydlig läggningsrutin här hemma ige. Så att han vet vad som gäller. Då ska det säkert kunna bli bätte. Vi får tänka positivt i alla fall!

Nä, nu ska jag se om det finns något att stoppa i min kurrande mage innan det blir sängen. Nya bilder kommer så fort jag hinner!

Hörs.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Låter som en fullspäckad helg. I morron är det ju äntligen onsdag :) Känns väl inte helt fel,eller. Vi hörs! Kram till er allihop

2009-07-28 @ 16:48:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0