En vecka!

Ja nu har vi bott i huset i en vecka och det målas för fullt. Börjar faktiskt bli lite smått less på att ha färg överallt och kroppen börjar känna av arbetet. Det ska bli såå skönt när det är klart. Nu är det "bara" vardagsrummet kvar och så är köket halvklart. Så det börjar i alla fall så smått att likna ett hem här i huset. =)
Trivs hur som helst väldigt bra så här långt och det kommer nog bara att kännas bättre och bättre för var dag som går. Känns helt rätt med hus och jag tror verkligen att Elias kommer att uppskatta det väldigt mycket framöver.

Det har ändå inte bara handlat om husrenovering den senaste veckan, utan lite annat har vi också hunnit med. i måndags var vi ut till Drömme och "moster Bibbi". Det var väldigt trevligt att få komma ut lite och det passade ju dessutom på att vara väldigt bra väder, så välkommet var det. På tisdagen åkte vi en sväng till Umeå för att gå på Nolia mässan. Det var första gången för mig och det var kul. Liknade dock Örnexpo (fast större), så något nytt var det ju egentligen inte. =P Shoppade lite grann gjorde vi iaf och så storhandlade vi på Ica Maxi innan vi återvände hemåt.
Imorgon kväll får vi lite besök och så verkar det som att vi kanske får storfrämmande till helgen och det ska bli väldigt kul. Det ser vi fram emot hela familjen! Vill ju så gärna visa  upp vårt nya hem för familjen. Hoppas bara att det mesta ska bli färdigt innan dess. Men sen har vi ju så klart nya projekt som vi vill ha hjälp med. Så sysslolösa kommer ni inte att bli i vilket fall som helst. *blink, blink*

Elias hälsar till sist att han trivs väldigt bra i sitt nya hem och att han börjar komma till rätta. Morsan fick ju till sist tummen ur och gjorde något åt hans rum, så nu är det riktigt mysigt ska ni se. Men i spjäsängen vill han inte ligga, utan resesäng ska det tydligen vara. Inte så underligt kanske, med tanke på att det är i den han har bott de senaste månaderna. Vi får väl se om det forsätter så. Det spelar ju egentligen ingen roll. Annars sover han bra. Kan ha lite svårt att somna vissa kvällar, men när han väl somnat så sover han de flesta nätterna igenom utan minsta ljud. Så det är mamman och pappan glada för! Äter som en liten häst gör han också. Älskar mat och vill alltid smaka av det du äter. Ni skulle se hur han blir till sig och studsar upp och ner i sin stil. Sötaste ungen min!

Sen livar jag att verkligen bli bättre på att lägga upp lite bilder. Ska ta nått på huset, så att alla nyfikna kan få se hur det ser ut. Bilder inifrån får ni sen när det är klart.
Det var allt för nu. Kanske borde sova..

Hörs!


Elias med pappa, farbror och gammelfarmor.


De nygifta!


Familjen Svensson/Brorsson utanför kyrkan.


Tårtan!


Övik by night.


Sötaste Elias!


Va, är det möjligt mamma!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0